Bonusordninger på P2P platforme

At indhente bonusser på flere forskellige platforme kan være en nem måde at øge sit afkast på. Vi har derfor samlet de bedste tilbud her. Listen opdateres løbende. Kontakt os gerne hvis vi har overset et tilbud.

Optimér dit afkast med bonusser fra P2P platforme

Bondora er en estisk baseret crowdlending platform, der formidler personlån. Platformen har eksisteret siden 2007, hvilket gør den til en af de ældste, som findes. Det eneste du skal gøre for at opnå Bondoras oprettelsesbonus er at oprette dig på siden gennem nedenstående link, hvorefter du vil få tilført € 5 til din første P2P investering.

EstateGuru er en estisk baseret crowdlending platform, der formidler ejendomslån. Når du opretter dig på EstateGuru gennem nedenstående link, får du automatisk en bonus på 0,5 % af det totale beløb investeret i løbet af de første 90 dage af dit medlemsskab.

Flender er en irsk baseret crowdlending platform, der formidler virksomhedslån. Når du opretter dig på Flender gennem nedenstående link, får du automatisk en bonus på 0,5 % af det totale beløb investeret i løbet af de første 30 dage af dit medlemsskab.

Housers er en spansk baseret crowdlending platform, der formidler ejendomslån, ejendom og kunst. Når du opretter dig på Housers gennem nedenstående link, modtager du en velkomstbonus på € 25, som med det samme kan anvendes på investeringer.

Lendahand er en hollandsk baseret crowdlending platform, som er specialiseret i social impact lending. Alt du skal gøre for at modtage bonussen er anvende koden MARKETDATA, når du laver din første investering. Minimumsinvesteringen er € 50.

Mintos er en lettisk baseret crowdlending platform, der formidler en lang række lånetyper. Platformen har siden 2015 formidlet lån for mere end 6,7 milliarder kroner, hvilket gør den til klart den største platform målt på volumen tilgængelig for danske investorer. Når du opretter dig på Mintos gennem nedenstående link, får du en cash back-bonus på 1 % af alle investeringer lavet inden for de første 90 dage efter oprettelse. Bonussen beregnes efter hhv. 30, 60 og 90 dage.

Neo Finance er en litauisk baseret crowdlending platform, der formidler personlån. Når du opretter dig gennem nedenstående link, vil du straks modtage € 10, som kan anvendes til at investere i P2P lån på Neo Finance.

October har netop skiftet navn fra Lendix, men er stadig en fransk baseret crowdlending platform, der formidler virksomhedslån. For at opnå oprettelsesbonussen skal du anvende nedenstående link, hvori kampagnekode “MCHRISTENSEN” vil fremgå. Anvender du vores kampagnekode og indbetaler minimum € 500 euro til din konto, vil du automatisk modtage € 20 i oprettelsesbonus.

Property Partner er en engelsk baseret crowdequity platform. Når du opretter dig gennem nedenstående link modtager du en cash back-bonus, som afhænger af størrelsen af dit totale investererede beløb inden for de første 90 dage af dit medlemsskab på platformen. Investerer du således for minimum £ 2.000 modtager du £ 30 i cash back, minimum £ 10.000 udløser £ 150, minimum £ 20.000 giver £ 300, og har du den helt store pengepung fremme og investerer for minimum £ 50.000 får du £ 750 i bonus.

Rendity er en østrisk baseret crowdequity platform med fokus på ejendomsprojekter af høj kvalitet. Platformen tilbyder både udviklingsprojekter og udlejningsprojekter som investeringsmuligheder. Brug linket herunder for at få en € 25 oprettelsesbonus til din første investering på platformen.

Guide til bonusordninger hos P2P platforme

Hvad er en P2P platformsbonus?

En platformsbonus er en bonus, som en P2P platform inden for crowdlending (fx Mintos) eller crowdequity (fx Housers) giver dig for at oprette dig som långiver hos dem. Når du opretter dig på en P2P platform indbetaler du nemlig som oftest penge, som investeres i lån hos platformen, hvorved du er medvirkende til at øge volumen på platformen og finansiere lån. Flere P2P platforme ser derfor en værdi i at belønne dig som investor, da du medvirker til at stille kapital til rådighed for finansiering af P2P lån. Dette kan ske gennem enten en oprettelsesbonus, hvor du modtager et engangsbeløb fra platformen (fx Bondora, Lendix, NEO Finance eller Housers), eller gennem en cash back-bonus (fx EstateGuru og Mintos), hvor bonussens størrelse afhænger af det investerede beløb. 

Hvorfor bruge en bonus fra en P2P platform?

Særligt i starten af din karriere som Peer-to-Peer investor kan en platformsbonus være en nem måde at øge afkastet af dine investeringer. Samtidig kan det være en måde at blive klogere på P2P investering generelt, da en bonus kan give dig lejlighed til at udforske flere P2P platforme og dermed også få spredt din risiko. Husk dog altid at tjekke op på, om en platform er værd at investere på ved blandt andet at læse op på dennes historik inden, du kaster dig ud at overføre penge til platformen og starte dine investeringer. Hertil kan du eventuelt anvende vores platformssammenligner.

Hvad er ulemperne ved at bruge bonusordninger fra P2P platforme?

Oftest vil der ikke være modkrav fra de P2P platforme, som tilbyder bonusser, men husk altid selv at tjekke op på, om der medfølger specifikke krav for eksempelvis at få udbetalt en modtaget bonus. Nogle platforme stiller eksempelvis krav om, at den udbetalte oprettelsebonus eller cash back-bonus skal reinvesteres på platformen.

P2P platforme - bonusoversigt

Forklaring af bonustyper

Oprettelsesbonus

En oprettelsesbonus er et engangsbeløb, som i sin mest simple form udbetales blot ved oprettelse af en bruger på en given P2P platform. Dog findes oprettelsesbonussen også i et format, hvor bonussen først udløses, når der indbetales et givet minimumsbeløb på den nyoprettede konto.

Cash back-bonus

En cash back-bonus er en bonusform, hvor der udbetales et givet beløb eller en given procentsats af det totale beløb investeret i en fastlagt periode efter oprettelse, typisk 90 dage. Altså: Jo større beløb investeret, des større bonus får man udbetalt.

Hold dig opdateret på nye tilbud

Vores bonusoversigt opdateres løbende så gør som andre seriøse P2P investorer – skriv dig op til vores nyhedsbrev og få besked så snart nye tilbud tilføjes.

Månedligt nyhedsbrev

Hold dig opdateret om tendenser, virksomheder og muligheder inden for Peer-to-Peer investering. 

© P2P Invest ApS 2020

Luk menu