Det danske marked for P2P investering

Følg med i udviklingen af det danske marked for Peer-to-Peer investering og skab dig et overblik over virksomheder, som har optaget lån gennem crowdlending og ejendomme samt virksomheder finansieret gennem crowdequity.

Sidst opdateret: December 2019

Det danske marked for crowdinvestering

Markedet for Crowdlending og andre former for peer-to-peer investering vokser markant i disse år i Danmark. Det er nemt at forstå hvorfor markedet er i vækst. Crowdlending giver mulighed for en fast månedlig pengestrøm, der er lave udsving i investeringerne og det kan give et fornuftigt afkast alt efter hvordan man investere og sammensætter sin portefølje. På den anden side af ligningen får danske virksomheder finansiering efter behov.

Til højre kan du få overblikket over hvor meget der bliver investeret i Crowdlending & Crowdequity i Danmark. Alle platformene er tilgængelige for danske investorer og dækker indtil videre over Flex Funding, Lendino, Kameo & Brickshare. 

Nedenfor kan du se udviklingen for de enkelte platforme på markedet i Danmark. Alle oplysninger er hentet direkte fra og i samarbejde med virksomheden.

Total Funding i Danmark

Crowdlending i Danmark

Nedenfor ses oversigten over den danske volumen på markedet for lånebaseret crowdfunding. Graferne er for den totale kumulative og månedlig volumen. Oplysningerne er hentet på platformens egen side eller i samarbejde med virksomheden og opdateres månedligt.
Data indgår først i statistikken ved gennemførte projekter.

Crowdequity i Danmark

Nedenfor ses oversigten over den danske volumen på markedet for egenkapitalbaseret crowdfunding. Graferne er for den totale kumulative og månedlig volumen. Oplysningerne er hentet på platformens egen side eller i samarbejde med virksomheden og opdateres månedligt. Data indgår først i statistikken ved gennemførte projekter.

Månedligt nyhedsbrev

Hold dig opdateret om tendenser, virksomheder og muligheder inden for Peer-to-Peer investering. 

© P2P Invest ApS 2020

Luk menu