Firmaprofil

Her kan du læse lidt om, hvem der driver siden P2Pinvestor.dk. Hvis du er interesseret i at vide mere, kommentarer eller spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på kontakt@p2pinvestor.dk.

P2Pinvestor.dk er et uafhængigt medie, som har til formål at hjælpe private investorer og låntagere med at få overblik over markedet for Peer-to-Peer investeringer, samt at udbrede kendskabet til og viden om mulighederne for investering i P2P.  

P2Pinvestor.dk er ejet af P2P Invest IVS. Virksomhedens indtjening sker gennem affilate-aftaler og ved egne investeringer i Peer-to-Peer markedet. Det er dog vigtigt at pointere, at vi aldrig vil lade dette spille ind i forhold til sidens indhold. Det betyder, at vi kun anbefaler produkter og services, som vi tror på, og som vi i langt de fleste tilfælde selv anvender. Mange produkter og services, der nævnes og oplyses om på P2Pinvestor.dk, tjener vi intet på – men når det er muligt, at de to ting kan kombineres, gør vi det. Indtægter fra siden bruges til at holde den kørende, da ingen i P2P Invest IVS modtager løn.

Den overordnede vision for P2P Invest IVS er, at vi gennem oplysning om Peer-to-Peer investering kan bidrage til at give flere adgang til et friere liv ved hjælp af passiv indkomst. Hvis du vil vide mere om P2P Invest IVS kan du finde vores selskabsdata på virk.dk, og er altid velkommen til at kontakte os på kontakt@p2pinvestor.dk, hvad enten du har anbefalinger, spørgsmål, ris, ros eller andre forespørgsler. 

God fornøjelse med siden!

Månedligt nyhedsbrev

Hold dig opdateret om tendenser, virksomheder og muligheder inden for Peer-to-Peer investering. 

© P2P Invest ApS 2020

Luk menu